ЗА НАС

„Мама и Аз“ е детски център, който предлага разнообразни услуги и дейности за деца от 0 до 12 г. – творчество, музика, учене чрез игра, образование, спорт, детски партита и рождени дни.

Центърът отвори врати на 1 юни 2012 г. и се превърна в удобство за съвременния родител, който държи детето му да се образова и забавлява в безопасна, спокойна и уютна среда.

КОНЦЕПЦИЯ

Нашата визия е да създадем уникален, модерен и предпочитан от деца и родители детски център за обучение и забавление. Място, където деца и родители да прекарват качествено време заедно.

Нашата мисия е да сме полезни на родителите и техните деца. Предлагаме услуги, които помагат на родителите да организират ежедневието на детето си – учене, забавление, танци, музикални и арт занимания, школи по чужди езици, отбелязване на празници и други. Предлагаме сигурност, безопасност и професионализъм.

ЦЕННОСТИ

Ние в Детски център „Мама и Аз“ ценим индивидуалния подход към всяко дете. Вярваме, че то е неповторима личност и има своите таланти и специфичен характер, своите емоции. За нас е важно да открием силните страни на всяко дете и да му помогнем да ги развива.

Ценим и подкрепяме здравата връзка в семейството, защото любовта, уважението и доброто самочувствие са в основата на успеха.

Ценим позитивното възпитание и възможността да създаваме мислещи хора и да насърчаваме любопитство на децата към света.

Нашето желание е да създадем емоция и незабравими преживявания за цялото семейство!

ПАРКИНГ 

Комплексът разполага с подземен неохраняем закрит паркинг.