РОЖДЕН ДЕН ПРИ НАС

Детски център „Мама и аз“ предлага разнообразни възможности за празнуване на рождени дни за деца от 0 до 10 години.

  • Ново! От месец октомври 2016 г. в детски център Мама и Аз отваря врати нова самостоятелна зала за детски тържества и рождени дни. В модерна, уютна и просторна среда нашите аниматори ще подготвят различен и незабравим за вашето дете рожден ден. В залата има зона за игра на джаги и въздушен хокей. Подготвили сме разнообразни партита и реквизит.
    За информация и резервация: 0886 607160
  • Рожден ден в детски кът „Приказният град“ и ресторант „Мемо“. Можете да изберете тематичен рожден ден за своето дете за 1ч, 1ч 30 мин или 2 ч. Към избрания вариант ще получите и бонус минути в детския кът. Рожденият ден ще се проведе от опитен аниматор в нашата зала за Рождени дни, която ще е ангажирана единствено за рожденика и неговите гости. Разполагаме с разнообразен реквизит, за да преобразим рожденика и неговите гости в избрани приказни и филмови герои.
    Необходимо е да направите резервация на място в ресторант „Мемо“, а в детски кът „Приказният град“ да уговорите с аниматорите детайлите по партито.
  • Рожден ден в „Пам и Бу“ – празнувайте един различен и запомнящ се рожден ден на своето дете. Залата ще бъде изцяло на Ваше разположение. Партитата са тематични, залагаме на игри на въображението. За Вашите гости предлагаме кетъринг от ресторант „Мемо“.
  • Арт Рожден ден в арт ателие „Оранжев слон“ – празнувайте рожден ден или друг празник по нетрадиционен начин: с много забава, творчество и игри.
  • Външна анимация – ако желаете да празнувате на открито, нашите аниматори с радост ще забавляват децата на избрано от Вас място. Можете да ни поканите и в детската градина или яслата на Вашето дете. Забавлението е гарантирано от нас!

И още:

Украса за РД – в магазин „Оранжев слон“ се предлагат балони с хелий и украса от балони.

Подарък за рожденика – подарък може да закупите от магазинн „Оранжев слон“, магазин „Рая“ или карта за услуги в Детски център „Мама и Аз“ от бюро „Информация“ в центъра.

Повече информация за организирането на рождени дни на телефон: 0885 355 606

Нова зала

За Рожден Ден в Приказният град – 0886 607 160

За Рожден Ден в Пам и Бу – 0894 289 351

За Рожден Ден в Оранжевия слон – 0889 292 556

За Рожден Ден в МЕМО – 0889 595 775